Kundeudtalelser

feddet-logo2

Botilbud Feddet

”Da vi på Feddet søgte endnu et redskab til vores pædagogiske værktøjskasse, havde vi over en periode drøftet de faglige gevinster ved at indføre pædagogisk analysesystem- PAS. Vi kunne se værdien i, at benytte redskabet sammen med vores beboere for at sætte lys på kompetencer, potentiale og problemfelter, og ikke mindst hvorledes vi fagpersoner kunne understøtte udviklingen ifht dette. Vi rettede henvendelse til Birgitte Mørk, fra Mørk Consult, for at lægge rammen om et tidsbegrænset samarbejde. Formålet var at vurdere i hvilket omfang vi kunne benytte PAS, samt screene en af vores unge beboere i forhold til en konkret udfordring.

Birgitte tilgik opgaven med høj faglighed, stærke formidlingsevner og en skarp pædagogisk vinkel, der løftede os i forhold til den konkrete sag med et positivt resultat. Efterfølgende har vi på Feddet valgt, at benytte PAS i det omfang der passer til vores beboere med positiv effekt. Tak til Birgitte fra Mørk Consult for et fantastisk samarbejde”

Michael Halkjær Thomsen
Afdelingsleder

Feddet I Centrum

botilbud-feddet.dk

 

AMU

AMU Nordjylland

"Vi har haft den store fornøjelse at benytte os af virksomheden Mørk Consult, 
i forhold til PAS-vurdering for vores elever på AMU-Nordjylland.

Vi har på AMU-Nordjylland et trivselsprojekt, hvor vi tager et ansvar for hvordan vores elever trives, samt optager læring.
Vi har Birgitte Mørk tilknyttet til projektet i form af Pas-vurdering til de elever, som vi tænker har brug for noget viden om deres lærings proces’.

Det er et samarbejde med elever, faglærere, vejledere og konsulent Birgitte Mørk. Efter vurderingen har eleven opnået indsigt og viden og bliver hermed klædt på i forhold til viden om sine udfordringer.

Faglærer/vejleder får de samme oplysninger, og en handlingsplan på hvordan eleven lærer bedst og pædagogiske handlehenvisninger i forhold til elevens videre udvikling.

Kan varmt anbefale Birgitte der er yderst professionel, og gør det meget nemt at forstå hvordan den enkle elev har brug for læring. Og også hvordan den enkelte lærer /vejleder kan hjælpe eleven til et bedre uddannelsesforløb."

Sanne Franzen
Vejleder

amunordjylland.dk

logo-ernst-mette_500x500px

Ernst & Mette - Autismekonsulenterne